Forandring fryder!

Jeg lovte forandringer sist jeg skrev her, og noe har da skjedd:

Vi har rydda i tidsskrifthylla, nå er det kun "kremen" av tidsskrifter du finner på hylla - og vi har flytta hylla inn i faglitteratur-rommet på biblioteket. Der hører den bedre hjemme syns vi. Samtidig laget vi en liten utstillingsplass ved siden av hylla til nyhetssaker og annet aktuelt.


Det som vi før kalte "tidsskriftkroken" har nå blitt en "opplevelseskrok" der vi har fått god plass til å utfolde oss med større utstillinger. Høstens bøker har fått pryde veggen en tid nå - og her er det mange godbiter! Når det nærmer seg jul vil det komme en ny utstilling her, men det kan vi ikke røpe mer om nå!


I kroken har vi også fått laget en sittebenk, med puter i spreke, inspirerende farger. En STOR TAKK til vår dyktige vaktmester som har saget til benkeplate og bein til benken, (gjenbruk liker vi!) funnet på løsning for å skjule stygg vegg og ordnet det pent og pyntelig for oss! Responsen på benken har vært utelukkende positiv og den har vært i daglig bruk av elever siden vi fikk den. Senest i dag fikk jeg kommentaren "Fælt 'å fint det var blitt her 'a!"
På hyllene i kroken finnes det fortsatt diktbøker og tegneserier, litt for enhver smak. Det er også en liten oppslagstavle her hvor vi henger opp dikt, bilder, visdomsord og andre lure ting.


Ellers fortsetter vi prosessen med å rydde i hyllene våre. Vi kvitter oss med en del gammelt og det gjør at vi får vist fram det som er nytt og bra på en bedre måte.
Det var litt oppdateringer herfra før julestria setter inn.

 

 

  

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits